ÖSSZETÉTEL
gabonafélék, növényi eredetű származékok, zöldségek (zöldborsó 12%), magvak (csíkos napraforgómag 6%), növényi fehérjekivonatok, gyümölcsök (szamóca 1,5%, mazsola 1%), diófélék, rovarok (lisztkukac 4%), ásványi anyagok, élesztők, olajok és zsírok, gyógynövények, MOS, FOS, körömvirág, szőlőmag
ANALITIKAI ALKOTÓELEMEK
fehérje 18%, zsírtartalom 9%, nyersrost 8%, nyershamu 9,5%, kalcium 0,7%, foszfor 0,4%
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK
A-vitamin 11500 NE, D3-vitamin 1400 NE, E-vitamin 88 mg, 3b103 (vas) 109 mg, 3b202 (jód) 2 mg, E4 (réz) 11 mg, 3b502 (mangán) 85 mg, 3b603 (cink) 80 mg, E8 (szelén) 0,23 mg, 3b815 (szelén) 0,08 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK
antioxidánsok