Lazacban gazdag falatokkal aszpikban: hús és állati származékok (22%), hal és halszármazékok (melyből 14% lazac a falatokban*), tojás és tojásszármazékok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok
Tonhalban gazdag falatokkal aszpikban: hús és állati származékok (22%), hal és halszármazékok (melyből 14% tonhal a falatokban*), tojás és tojásszármazékok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok
Tőkehalban gazdag falatokkal aszpikban: hús és állati származékok (22%), hal és halszármazékok (melyből 14% tőkehal a falatokban*), tojás és tojásszármazékok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok
Lepényhalban gazdag falatokkal aszpikban: hús és állati származékok (22%), hal és halszármazékok (melyből 14% lepényhal a falatokban*), tojás és tojásszármazékok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok